PRODHIMI

Car Frigorifera dhe çdo lloj automjeti me teknologjinë e fundit.

PRODHIMI

DEPARTAMENTI TREGTARE

Vërtetë dhe aftermarket coolers ujit, ajër, a / c dhe naftës nga prodhuesit e madhe.

DEPARTAMENTI TREGTARE

Machine Shop

Mbështetja Mbarëkombëtar dhe mbulimi me staf shumë të specializuara.

Machine Shop

Kompania RADIA Miltsakakis & Sia OE. që veprojnë në Selanik që nga viti 1970 duke e bërë radiatorëve makinave dhe të gjitha llojet e qelizave të automjeteve.

Mbulimi Mbarëkombëtar

Anijeve të aftë në mbarë vendin dhe të shërbimit të shpejtë.

Përsosmëri teknologjike

Me rinovimin e vazhdueshëm të pajisjeve teknologjike.

SEE ne në Facebook

GJENI SHBA