Ndërtimi Air frigorifer (Kondensator)

Coolers ajrit në ndërtim (kondensator) për autobusë, sistemet e ajrit të kondicionuar, Refrigeration bërë të bakrit dhe aluminit.

Bakër, alumin.
Ndërprerje: 5/16 inç, 1/2 inç